Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Βυρωνασ : Ypo Meriko Elegxo H Megalh Fwtia Ston Byrwna Apeilhse Spitia Eikones Binteo Ellada Iefimerida Gr - Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids).

Φωτια Βυρωνασ : Ypo Meriko Elegxo H Megalh Fwtia Ston Byrwna Apeilhse Spitia Eikones Binteo Ellada Iefimerida Gr - Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids).. Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του. Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις στις 17:15 για τη μεγάλη φωτιά σε σταμάτα και ροδόπολη. Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics).

Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα. Φωτιά στο λόφο αράπη στον βύρωνα. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική… Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα, στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική.

Fwtia Sto Byrwna Oi Prwtes Eikones Apo To Shmeio Cnn Gr
Fwtia Sto Byrwna Oi Prwtes Eikones Apo To Shmeio Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα, στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση. Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Ακόμη μία φωτιά είναι σε εξέλιξη τώρα στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα.

Μήνυμα του 112 σε κατοίκους στο χωριό ρυτό να εκκενώσουν άμεσα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές. Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική… Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις στις 17:15 για τη μεγάλη φωτιά σε σταμάτα και ροδόπολη. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα. Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics). Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα, στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Ακόμη μία φωτιά είναι σε εξέλιξη τώρα στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Μήνυμα του 112 σε κατοίκους στο χωριό ρυτό να εκκενώσουν άμεσα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον βύρωνα.

Ypo Meriko Elegxo H Megalh Fwtia Ston Byrwna Apeilhse Spitia Eikones Binteo Ellada Iefimerida Gr
Ypo Meriko Elegxo H Megalh Fwtia Ston Byrwna Apeilhse Spitia Eikones Binteo Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον βύρωνα. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα. Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics). Μήνυμα του 112 σε κατοίκους στο χωριό ρυτό να εκκενώσουν άμεσα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Φωτιά στο λόφο αράπη στον βύρωνα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Ακόμη μία φωτιά είναι σε εξέλιξη τώρα στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Μεγάλη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας: Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids). Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να είναι η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή νέα αλμυρή. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές. Σε εξέλιξη βρίσκεται τώρα φωτιά και στην σταμάτα.

Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις στις 17:15 για τη μεγάλη φωτιά σε σταμάτα και ροδόπολη. Σε συναγερμό τέθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, λίγο μετά τις 11.30, καθώς φωτιά ξέσπασε σε δασική περιοχή του υμηττού, απέναντι. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στον βύρωνα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά καίει δασική έκταση και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής, στην η φωτιά έχει ελεγχθεί. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές.

Fwtia Sto Byrwna Oi Prwtes Eikones Apo To Shmeio Cnn Gr
Fwtia Sto Byrwna Oi Prwtes Eikones Apo To Shmeio Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Ένα αυτοκίνητο στον βύρωνα τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει , προχθές. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις στις 17:15 για τη μεγάλη φωτιά σε σταμάτα και ροδόπολη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα, στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Καλύτερη εικόνα από το πύρινο μέτωπο στη νέα αλμυρή (pics). Ακόμη μία φωτιά είναι σε εξέλιξη τώρα στην αττική, σε δασική έκταση στον βύρωνα, κοντά στην καισαριανή. Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα, στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική.

Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίς το μεσημέρι η φωτιά που ξέσπασε στο λόφο αράπη στην περιοχή θεοτοκοπούλου και κρυστάλλη από άγνωστη αιτία, όπως αναφέρει ο δήμος βύρωνα. Μεγάλη φωτιά στον καρέα, οι πρώτες εικόνες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στον καρέα και συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού κλεισούρας Μεγάλη φωτιά στην άνω αλμυρή κορινθίας: Η φωτιά έσβησε και μάλλον θα τα επιστρέψουμε στο καταφύγιο πιο μετά. Ωστόσο εξακολουθούν να γίνονται ρίψεις από αέρος, στο σημείο βρίσκονται. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στον βύρωνα. Μεγάλη αντιπαράθεση προέκυψε το τελευταίο διάστημα μεταξύ της κυβέρνησης και του. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στο βύρωνα , στο τέρμα της οδού κλεισούρας, σημαίνοντας συναγερμό στην πυροσβεστική. Ο ίδιος αποκάλυψε πως έγιναν 4 προσαγωγές. Ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας νίκος χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτες ανακοινώσεις στις 17:15 για τη μεγάλη φωτιά σε σταμάτα και ροδόπολη. Μήνυμα του 112 σε κατοίκους στο χωριό ρυτό να εκκενώσουν άμεσα μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Μία ακόμη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, στην αττική, σε δασική…